diumenge, 30 de juny del 2019

FINS SEMPRE!

Bon dia d'estiu families!

Ja hem començat les vacances, i els comiats ens han deixat amb la motxilla carregada de sentiments i emocions difícils d'explicar. Per una banda pena i tristor per una etapa que acaba, i per un altre, amb les ganes i il·lusions cap a la nova que ben aviat començarem. Però abans d'encetar el nou curs, gaudirem de les vacances d'estiu que ens hem guanyat: jocs a la platja, a la piscina, trobades amb alguns companys i companyes pel poble, alguns es retrobaran a l'escola d'estiu, altres faran alguna quedada a la plaça, pel parc, a les berbenes, fent un gelat... algun viatget per retrobar-se amb la família de fora, una estada familiar a algun indret de Mallorca, ...
Gaudiu de tots i cada un dels moments i carregau les piles pel nou curs... jo ja no hi seré, però estaré ben a l'aguait de totes les noves aventures que tendreu. 


La fada Sofia, el nanet Miquelet, la granota Carlota, el mussol Oriol, el drac Rac i el cuc Poruc també parteixen de vacances. La Caputxeta vermella i el llop Llopis els esperen, junt amb la resta de personatges que ens han acompanyat durant aquest viatge cap a l'aprenentatge.



Ha estat tot un plaer ser la vostra mestra enguany, he après moltes coses amb tots vosaltres i sempre us duré al meu cor.
Una abraçada enorme i un munt de besades més.

divendres, 7 de juny del 2019

LA CURA DEL NADÓ: NA MIREIA

A la nostra classe hi ha molts d'infants que tenen un germanet o germaneta petita, o fins i tot n'estan esperant un/a. La millor manera per parlar de la seva cura i del que poden fer és amb l'exemple.
Na Mercè, n'Abril i na Mireia ens han contat la seva experiència i ens han dit com ho fan a casa. Coses tan importants com per exemple; no tocar damunt el cap (millor pels costats), com canviar-li el bolquer, com i a on podem acariciar-la, a què juguen i com podem jugar amb ella...
Podem dir que hem après molt i que estam més preparats a l'hora de tenir cura dels germans que tenim (Mireia, Adrià, Júlia, Noa, ...) i els que estan de camí (de n'Eric i d'en Marc), cosins (Maya...) i amics tan petits com na Mireia. 
Aquí teniu un parell de fotos de mostra de tot el que hem fet...