dimarts, 30 d’octubre del 2018

CONTES I BERENARS COMPARTITS.

Els contes ens agraden tant o més que la música i mai en tenim prou. Així que, si hem podem contar un parell a la setmana molt millor. Per tot això, vàrem proposar a na Rosa, la mestra de 4 anys, que cada dilluns ens vengués a contar un conte i ella encantada va acceptar.
Ahir va tocar el de "Els tres porquets" i ens va encantar. Aquí us deix unes fotos.








I avui hem començat una proposta nova que farem cada dimarts, es tracta de fer berenars compartits amb els nins i nines de 5 anys i la seva mestra, na Laura. 
Per dur-los a terme fem dos grups (equip lila i equip verd), un dels equips va a la classe de na Laura i l'altre equip queda a la nostra classe,  la classe dels grans també es divideix, i la setmana que ve fem canvi. Aquí us deix us parell de fotos com a petita mostra.











divendres, 26 d’octubre del 2018

DONAM COLOR A LA TARDOR

Aquí teniu un recull de fotografies d'aquests dies passats on podreu veure com gaudim de la música, de la psicomotricitat, del joc compartit, de l'experimentació, dels massatges, de l'ajuda dels més grans, de compartir emocions...



Disculpau que no surti tothom, però hi haurà dies que uns sortiran més i altres dies que seran més protagonites altres. La cosa és que a poc a poc i dia a dia, anirem treballam per a que tots i totes tenguin el seu espai i puguin mostrar tot allò que fan, com es relacionen, viuen, experimenten, gaudeixen, senten, s'emocionen, ... CREIXEN


divendres, 19 d’octubre del 2018

ART, BUNYOLS I COSES PER MOSTRAR...

Avui hem tengut un dia ben mogudet. Hem començat el matí amb les nostres rutines; mirar qui ha vengut, el dia de la setmana que estam, i contar tota la tasca que feríem.  Després na Lucia i n'Ada ens han mostrat un llibre i una capsa de records ben guapos.

       

Una vegada hem gaudit de les explicacions de na Lucia i de n'Ada, he mostrat uns pinzells, uns bols, una peça de fang i agua i després de fer una sèrie de hipòtesis del que podríem fer, hem arribat a la conclusió de que podríem pintar amb el fang i hem volgut verificar totes les nostres hipòtesis, com per exemple el color resultant.



   









Però el dia no ha acabat aquí, a l'escola han vengut unes padrines i ens han convidat a bunyols i a més els grans ens han vengut a cantar la cançó del dia de les Verges...




Aquí teniu un petit vídeo del grup de nins i nines de primària que ens han vengut a cantar.





dimarts, 16 d’octubre del 2018

"GUIRIGALL D'EMOCIONS"

Com heu pogut veure d'ençà que començàrem el curs, cada un dels infants han expressat i expressen les seves emocions de diferents maneres. Alguns necessiten plorar sols, altres cerquen el consol de l'adult, n'hi ha que s'allunyen del grup i observen des de la distància tot el que passa, altres que es posen a jugar com si no passés res mentre es miren la resta amb curiositat, altres que fan la ploradeta quan s'acomiaden de la família però que després es posen jugar, a investigar el material, etc
Com veieu hi ha moltes maneres de viure aquest moment de canvis, com maneres que han tengut i tenen d'acomiadar-se de tots vosaltres els matins o de donar-vos la benvinguda quan els veniu a cercar... i ben segur que a casa ho heu viscut diferent. 
Totes aquestes diferències tenen cabuda a l'escola i allò que consideram més important és donar el temps i l'espai que cadascú necessita per dur aquest procés el millor possible.
Aquí us deix unes fotografies a mode d'exemple...