dilluns, 15 d’octubre del 2018

ELS PRIMERS DIES...

Després d’un temps de compartir aventures i desventures  podem dir que hem pogut gaudir de jocs, cançons, rialles, contes i berenars plegats, però també alguns plors i pataletes , sobretot en el moment que ens acomiadem de la família.
Vivim un període de canvis; nous espais, noves mestres, nous companys... bono, alguns ja es coneixien per haver coincidit pel poble o a l’escoleta, però altres es veien per primera vegada.
 Sorgeixen diverses emocions, sentiments, pors, inseguretats, ganes d’explorar l’entorn, de fer nous amics i amigues, d’aprendre noves cançons, de descobrir noves històries, participar en noves propostes i jocs, de gaudir de danses i rialles compartides... Cadascú en el seu ritme, respectant el procés i el temps que necessiten, grans i petits, i així aconseguir el nostre objectiu principal: el benestar i fer de l’escola un lloc on l’aprenentatge esdevé  sense adonar-nos mitjançant propostes lúdiques i significatives.
Per la realització d’aquesta tasca comptem amb l’ajuda del MUSSOL ORIOL que de tant en tant vendrà a fer filosofia amb nosaltres, a proposar-nos experiments, a dur-nos algun conte, a plantejar-nos preguntes i aportar moments de màgia, fantasia i sorpreses. 
Amb aquest escrit no donam per acabat aquest “període”, la intenció és contar com el vivim i agrair-vos la vostra confiança.

5 comentaris: