dimecres, 23 de gener del 2019

ELECCIONS I RACONS INTERNIVELL



Bon dia famílies!

Com ja sabeu, ahir vàrem tenir eleccions de delegats de classe. Així que començàrem per explicar què és això de ser delegat/a i quines funcions té la persona que ocupa aquest càrrec. 
Per començar, el delegat, o millor dit, la nostra DELEGADA, haurà d'assistir a dues reunions anuals, amb la resta de delegats de les altres aules, l'equip directiu (M. José i Fernando) i na Laura (coordinadora d'Educació Infantil). En aquestes reunions els nins i nins de l'escola seran escoltats i faran una sèrie de valoracions i alguna petició que tenguin (ben raonada) per a la millora de la convivència escolar. Una vegada acabada la reunió, el delegat de classe ens transmetra la informació a la resta de companys i companyes.
Una vegada feta l'explicació, es presentaren 6 voluntaris per dur a terme aquesta tasca: Ada, Lucia, Eira, Xavi, Emma i Aina. I un per un anàren votant el seu candidat. 
Els resultats són els que veis a la fotografia i finalment n'Ada ens representarà.

L'altre cosa que us volia comentar és que avui hem començat els RACONS INTERCICLE. Cada classe de INFANTIL ens hem dividit en tres grups i ens hem mesclat, de manera que dins de cada classe hi hagués infants de 3, 4 i 5 anys. Aquests grups es mantendran fins haver passat per totes les aules, i una vegada acabada la roda, la intenció és que ho triin de manera lliure cap a quina aula jugar i a quin racó. Aquesta activitat es farà cada dimecres si no hi ha res de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada