dimarts, 16 d’abril del 2019

LA DARRERA CAMA DE LA JAIA

La nostra estimada jaia avui ha perdut la darrera cama, na Lucia i n'Abril han estat les encarregades de llevar-li i triar la tarja del nombre de cames que li quedaven (la tarja amb un gran 0).

Per acomiadar-la, li hem cantat les seves cançons, i ella ens ha proposat una endevinalla, que hem resolt de seguida. Dins la bossa, hi havia tres paquets: un ple de nombres de colors, que ens serviran per treballar la part lògico-matemàtica (comptar, fer estadístiques, observar la seva grafia...), i dos paquests plens de ous de xocolata!!!.

Pels ous de xocolata, hem anat a seure a les cadires, i els hem comptat entre tots, 60 (un número moooolt gran que hem hagut d'escriure a la pissarra), hem fet hipòtesis (quants ens tocarà per cada un, en tendrem suficients?...), hem fet sumes (si en tenc un i m'en dones un altre ... quants en tendré? i si em dones un més?...), hem treballat les possibles accions que podíem fer amb ells (menjar-nos un i guardar els altres a la motxilla, menjar-ne dos.. els tres... guardar els tres), també hem treballat la psicomotricitat fina (desembolicant el paper... no és tan fàcil com pensam), i moltes coses més.

Una gran abraçada JAIETA i fins l'any que ve.


1 comentari: