dimecres, 28 de novembre del 2018

XERRADA AMB LES FAMÍLIES

Bon dia a tothom!

Primer de tot, voldria donar les gràcies a tota la gent que heu pogut venir a la xerradeta, però com sé que no tothom ho ha pogut arreglar, aquí teniu la presentació que he mostrat avui horabaixa... esper que us agradi.













































dimarts, 27 de novembre del 2018

BUFARÉ BUFARÉ I LA CASA TOMARÉ...

Bon dia famílies!!!

Ja veis que no aturam ni un moment... aquest matí hem fet jocs i berenars compartits amb els més grans de 5 anys, després del pati hem celebrat l'aniversari d'en Xavi amb un pastís de xocolata boníssim (ahir celebràrem el de na Leia amb una gelatina enorme de maduixa), hem fet anglès amb na Maite, la mestra d'anglès que ve carregada de cançons i danses, i per acabar... hem tengut una sorpresa!.
Què és això?, és un regal?, què hi ha dintre?, ens hi podem ficar?, hi ha algú?... és una casa?, un tambor?, el tapam amb una tela?, és la casa dels porquets? i si bufam?...



divendres, 23 de novembre del 2018

PASTETES

Bon dia a tothom!

Avui hem volgut fer un experiment... què passa si juntam dins un bol farina de blat i suavitzant de cabells? Quina olor farà? de quin color surtirà? què podrem fer amb el resultat? podrem jugar amb ell? i si li afegim purpurina? i si li posam macarrons damunt?... 


Quan hem acabat, hem anat a berenar davall l'arbre que tenim al pati i ens ha encantat...


I per acabar, ens hem fet un massatget amb cadena seguint les passes de la cançó de na Dàmaris Gelabert







dijous, 22 de novembre del 2018

FIGURA HUMANA DAMUNT FANG

Bon dia a tothom!

Com ja sabeu, els grans artistes fan ús d'un procés creatiu a vegades més elaborat i d'altres més impulsiu... 
Per fer aquest, decidírem pintar amb fang un dia que va ploure molt i vérem els bassiots del pati... Una vegada eixut el dibuix, a la setmana següent, ens volguérem dibuixar a nosaltres mateixos damunt aquest fang... i aquest ha estat el resultat.


dimarts, 20 de novembre del 2018

ARRANQUEM LA SETMANA...

Bon dia famílies!
Ahir el mussol Oriol ens va dur, una espècie d'Ocarina en forma d'ocell, que si bufàvem sonava com un xiulet, però si li posàvem aigua dintre... sorpresa!!! semblava com un ocell cantarí!!


Com ja sabeu, el dilluns començam amb molta energia fent psicomotricitat, cosa que ens encanta. Aquí us deix una mostra de com comença la sessió... deim la paraula PSICOMOTRICITAT, i a l'hora un exercici de contenció extraordinari, per acabar tomant la torre de coixins tots junts.
Les imatges no són gaire bones, però es veu les ganes, l'esforç per contenir-se i no anar-hi abans del toc de sortida, i l'alliberament i el goig per destruir la torre... un altre dia us mostraré més de la sessió.


I ara us passaré a contar el dia d'avui... ja sabeu que cada dimarts fem berenars compartits amb els nins i nines de la classe de 5 anys, idò aquest matí hem intercaviat uns regals un tant especials. Ells ens han duit un quadre de les seves fotos amb el nom escrit davall, per a que els tenguem ben present i conèixer-los millor. Noltros els hi hem regalat un joc amb les nostres fotos i els noms ben xulo.