dimarts, 20 de novembre del 2018

ARRANQUEM LA SETMANA...

Bon dia famílies!
Ahir el mussol Oriol ens va dur, una espècie d'Ocarina en forma d'ocell, que si bufàvem sonava com un xiulet, però si li posàvem aigua dintre... sorpresa!!! semblava com un ocell cantarí!!


Com ja sabeu, el dilluns començam amb molta energia fent psicomotricitat, cosa que ens encanta. Aquí us deix una mostra de com comença la sessió... deim la paraula PSICOMOTRICITAT, i a l'hora un exercici de contenció extraordinari, per acabar tomant la torre de coixins tots junts.
Les imatges no són gaire bones, però es veu les ganes, l'esforç per contenir-se i no anar-hi abans del toc de sortida, i l'alliberament i el goig per destruir la torre... un altre dia us mostraré més de la sessió.


I ara us passaré a contar el dia d'avui... ja sabeu que cada dimarts fem berenars compartits amb els nins i nines de la classe de 5 anys, idò aquest matí hem intercaviat uns regals un tant especials. Ells ens han duit un quadre de les seves fotos amb el nom escrit davall, per a que els tenguem ben present i conèixer-los millor. Noltros els hi hem regalat un joc amb les nostres fotos i els noms ben xulo.


2 comentaris: