divendres, 8 de març del 2019

JAIA QUARESMA

Aquest dimecres ens va venir a visitar la JAIA QUARESMA. Una velleta molt remugona, primeta i arrugada amb un mocador al cap, que no vol saber res de festes ni bauxes i l'únic que menja és peix i verduretes. Una de les seves peculiaritats és que té tantes cames com setmanes falten per arribar Pasqua, i és que el MAG XIVIU li va fer un encanteri, cansat de dir-li que no havia d'arruixar als nins i nines amb la granera.



Idò, tal com va pactar amb el mag Xiviviu, cada dimecres vendria a fer-nos una visita, i per guanyar-se la simpatia de tots els nins i nines ens proposaria una endevinalla o un enigma a descobrir, una vegada descobert, podríem gaudir del que ens ha duit, sigui un conte, una proposta d'un taller , ingredients per cuinar alguna cosa, etc...



Aquest dimecres l'enigma era descobrir què passava si juntàvem el color groc amb el blau, i el groc amb el vermell? i el blau amb el vermell?. Per això fèrem unes hipotesis i amb l'ajuda del llibre que ens va dur la jaia ho veríficàrem. Així divendres, a la nostra sessió d'artística aprofitàrem per experimentar sobre la mescla de colors pintant uns tubs de cartró que la Jaia ens va dur, tubs que una vegada eixuts es converteixen en petits mussols, com el nostre estimat ORIOL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada