dissabte, 16 de març del 2019

LA CAPSA DELS TRESORS DE NA LUCIA

Aquesta setmana la protagonista ha estat na Lucia i la seva capsa de tresors anava ben plena; un pepo i el seu biberó, un dels protagonistes de PJ Masks, fotografies de la família, un àlbum de quan era petitona, dos minicontes, una carraca, el primer conte que li regalaren, una càmera de fotos amb imatges de la patrulla canina, el seu nom amb la procedència i el significat ... i no oblidem les delicioses "piruletas" casolanes de xocolata.  

La mare (M. Carmen) i el petit Adrià, varen venir dilluns a presentar la capsa i a contar-nos coses que li agraden a na Lucia. Divendres ens tornaren a visitar per parlar-nos de la feina de na M. Carmen, ens va dur un mapa de Mallorca, alguns dibuixos de coses típiques de la nostra illa, i fulls informatius de llocs per visitar que recomaven als turistes.

El pare de na Lucia, en Rafa, fa feina de bomber i ens va preparar uns jocs a la sala de psico. A més de contar-nos que és el que havíem de fer en cas de foc i fum, ens va preparar un simulacre de foc a una casa feta de coixins, per equips i carregats amb unes llargues mànegues d'aigua havíem de apagar el foc i rescatar a una companya, després ens va demostrar que si juntam les nostres forces i fem feina plegats podem aconseguir allò que volguem.



2 comentaris: